Auchan : A cincea ediţie a târgului de bere

0
273

Auchan organizează în aceste zile, până pe 17 iunie, în cele 31 de magazine cel mai mare Târg de Bere din România. Astfel, craiovenii vor putea gusta peste 300 de tipuri şi mărci de bere din 20 de ţări.  Târgul de Bere a ajuns la a cincea ediţie, iar la Craiova se organizează de trei ani de zile, în aceaşi perioadă a anului. Manifestarea expoziţională se desfăşoară anul acesta sub deviza «Explorează noi destinaţii pe harta mondială a berii». Conducerea Hipermarketului Auchan Craiova a organizat ieri, cu această ocazie un tur ghidat, unde a avut loc şi o degustare specială. „În perioada 4-17 iunie, Auchan îşi întâmpină clienţii cu Târgul de Bere creat special în 18 oraşe şi ajuns la a cincea ediţie. În cele 31 de magazine Auchan aducem mai aproape de toţi iubitorii de bere o gamă variată la cele mai bune preţuri”, a precizat Cristian Anghel, director Auchan Craiova

«Explorează noi destinaţii pe harta mondială a berii»

În mijlocul magazinului, sub forma unui teren de fotbal, sunt prezentate mărcile autohtone de bere, care de altfel sunt şi cele mai bine vândute. Brand-urile străine sunt aşezate după ţările cu tradiţii în consumul de bere, iar vedeta expoziţiei este o bere cu multe grade de alcool, 23 la număr dar şi o bere de origine japoneză. „Pe aleea centrală din hipermarket, după cum bine vedeţi Auchan pune la dispoziţia clienţilor săi peste 300 de tipuri şi mărci de bere. Oferta este tentantă pentru cei cunoscători dar şi pentru cei care vor să încerce ceva special. Desfăşurat sub deviza «Explorează noi destinaţii pe harta mondială a berii» târgul propune o gamă variată pentru toate gusturile şi preferinţele: blondă, brună, roşie şi neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dar şi bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată”, a mai spus directorul Auchan Craiova, Cristian Anghel.

Halbe sub formă de ghetuţe şi prevăzute cu sonerie

Directorul Auchan Craiova le-a prezentat ieri jurnaliştilor şi noutăţile aduse în magazinul de la Electroputere Mall, fiind prezentate într-un stil aparte, care îşi pun amprenta şi pe alte raioane. De aici, craiovenii pot cumpăra alte produse la pachet cu berea românească şi nu numai. „Craiovenilor le vom prezenta în aceste zile cele mai cunoscute mărci de bere românească şi internaţională alături de multe noutăţi. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiţi berari – Belgia, Germania – dar şi din România, Franţa, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia. Aşadar, Auchan îşi aşteaptă clienţii la ediţia a cincea a târgului de bere creat special în cele 31 de magazine!”, a conchis Cristian Anghel, directorul Magazinului Auchan Craiova. La acelaşi raion cu berea sunt expuse o serie de produse complementare, unele din ele fiind chiar haioase. Un clopoţel pentru a atenţiona chelnărul că s-a terminat berea sau chiar o halbă prevăzută cu o sonerie gălăgioasă. „Pentru ca serile cu prietenii şi vizionarea meciurilor de fotbal să fie şi mai plăcute, am pregătit şi o gamă de produse complementare: pahare şi halbe, desfăcătoare, boluri de plastic și sticlă pentru snacks-uri, tricouri cu steagurile ţărilor participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare şi alte surprize”, a subliniat directorul Magazinului Auchan Craiova.