Zilele Centrului de Tineret Craiova

0
142

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj organizează, în perioada 6-12 mai 2019, Zilele Centrului de Tineret Craiova. Aflat la a II-a ediţie, evenimentul propune un program variat de activități, ce au ca scop promovarea implicării tinerilor în voluntariat.

Astăzi este anunțată o acţiune de ecologizare a zonei din jurul Sălii Voinţa, scopul fiind, potrivit organizatorilor, „educarea tinerilor în acţiuni ce au drept scop protejarea mediului înconjurător”. Miercuri, 8 mai, la Centrul Multifuncţional Craiova, în cadrul Târgului de Oferte Educaţionale și în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, va avea loc o campanie de promovarea a serviciilor oferite de Centrul de Tineret Craiova. 9 mai – Ziua Europei va fi marcată prin lansarea concursului de cultură generală „EU sunt Europa”, cu teme privind valorile europene.

Vineri, 10 mai, între orele 10.00-18.00, în părculeţul din jurul Casei Băniei se va desfăşura evenimentul „2 pe o bancă”. „Este vorba despre un târg al ONG-urilor de şi pentru tineret. În cadrul acţiunii, acestea îşi vor prezenta ofertele, craiovenii putând să adere la unul dintre ele, în funcţie de preferinţe”, se precizează într-un comunicat de presă al DJST Dolj. Voluntarii Centrului de Tineret Craiova vor participa, pe 11 mai, la organizarea probei de oratorie din cadrul Competiţiei Tinereţii, iar pe 12 mai – la acţiunea „Bucurie în Mişcare”, care se va desfăşura în centrul Craiovei.