SC Termo Craiova a lansat o platformă online pentru asociaţiile de proprietari

0
476

Asociaţiile de proprietari din Craiova au la dispoziţie o platormă online, cu ajutorul căreia pot obţine informaţiile de care au nevoie şi pot trimite documentele necesare către SC Termo. Platforma a fost creată, în regie proprie, de către SC Termo şi se găseşte pe site-ul operatorului de termoficare, www.termocraiova.ro.

Pe platforma nou creată, TERMEX ONLINE, asociaţiile de proprietari pot descărca următoarele documente specifice: facturi, calculul penalităţilor, beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică pentru sezonul rece, consumul energiei lunare, anexe justificative la factură, borderou cuprinzând beneficiarii ajutorului pentru energie termică şi cuantumul acestuia.

Pentru a obţine accesul pe platforma TERMEX ONLINE, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari trebuie să contacteze Compartimentul Facturare, în vederea obţinerii numelui de utilizator şi a parolei.

“În contextul situaţiei de urgenţă în care ne aflăm, cu obligativitatea respectării ordonanţelor militare şi limitării la maxim a contactelor între persoane, mulţumesc colegilor din cadrul Compartimentului IT, care au lucrat cu profesionalism la această platformă, scutind societatea de cheltuieli suplimentare”, a declarat Gheorghe Nedelescu, administrator special al SC Termo Craiova.