Rotaru admite că Ştiinţa nu se poate lupta la titlu cu jocul etalat

0
527

Mihai Rotaru, cel care se ocupă de destinele Universităţii Craiova, recunoaşte că implicarea echipei în lupta pentru titlu este aproape imposibilă, din pricina jocului etalat anul acesta. Rotaru admite că “jocul nu ne ajută”, dar speră într-un upgrade o dată cu revenirea mijlocaşilor Baiaram, Creţu şi Căpăţână.

„Pentru noi ar fi greu să ne batem la titlu, pentru că nu ne ajută jocul în acest moment. Revin Baiaram, Crețu, Căpățînă și care pot ajuta echipa încă de la următoarele meciuri. Cu Petrolul se putea termina meciul mult mai repede, dar n-am dat foarte mare siguranță pe final de meci. Dacă jocul nostru va începe să arate din ce în ce mai bine, atunci o să ne putem gândi și la mai mult. Punctele nu ne sperie. Dacă o să câștigăm cu UTA nu ne-am pierdut speranța” a spus Rotaru, la digisport.

Rotaru îşi doreşte ca Fcu să ajungă în play-off, obiectivul său fiind sold-out-ul la duelul cu rivala din oraş: “Stadionul ar fi arhiplin tur și retur și ar fi un spectacol să avem un derby în play-off. Nu mai e acea îndârjire de acum câțiva ani, trebuie o relație de non-agresiune, de normalitate”.