Universitatea Craiova s-a despărţit de Mihai Roman

0
156

Primul jucător care se desparte de Universitatea Craiova în pauza de iarnă este atacantul Mihai Roman. În vârstă de 29 de ani, acesta a jucat numai o jumătate de oră în ultimii doi ani pentru prima echipă, el fiind indisponibil mai mult de un an şi jumătate, din cauza problemelor cu inima. Intrat în ultimele şase luni de contract cu Universitatea Craiova, Mihai Roman nu a fost cooptat în lotul pentru stagiul din Antalya, la fel ca Matteo Fedele, Antoni Ivanov şi Mihai Bălaşa, puşi pe lista de transferuri.

„Clubul Universitatea Craiova și atacantul Mihai Roman au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Mihai pentru modul în care a apărat culorile Științei și îi dorim mult succes în continuare!” este mesajul clubului din Bănie.

Venit în 2017 la Universitatea Craiova, la NEC Nijmegen, Mihai Roman a mai fost împrumutat la ACS Poli Timişoara şi la FC Botoşani. În 41 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, Mihai Roman a reuşit 4 goluri şi tot atâtea assist-uri.