Dolj: Minor arestat pentru mai multe furturi

0
51
condamnatÎn cursul zilei de ieri, 5 noiembrie a.c., poliţiştii doljeni au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj, un tânăr de 17 ani arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
 
Mai exact, în data de 04.11.2016, cu ocazia investigaţiilor efectuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Șimnicul de Sus în cauzele privind furturile comise, în data de 02.11.2016, în comuna Șimnicul de Sus, judeţul Dolj a fost depistat B.M., de 17 ani, din comună, suspectat de comiterea faptelor. Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat faptul că, în data de 02.11.2016, acesta a sustras din locuinţa unui bărbat un televizor precum şi alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2800 lei, iar din autoturismul unui alt localnic a sustrat un radio casetofon. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite persoanelor vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar faţă de B.M. a fost începută urmărirea penală, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 ore. Ulterior, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, conform reprezentanţilor IPJ Dolj.