Mâine, cartierul Catargiu rămâne fără apă

0
22

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în data de 07 noiembrie 2013, între orele 10:00 – 16:00, în Municipiul Craiova, în Cartierul Lascăr Catargiu, în vederea cuplării conductelor nou construite pe Strada Luminiţei, Strada Banatului şi pe Strada Progresului la conducta existentă pe Strada Siretului.

Întreruperea furnizării apei potabile se face la cererea Asociaţiei SC TMUCB SA – SC MITLIV EXIM SRL, care efectuează lucrările de reabilitare a reţelelor de apă din cadrul CL1 – Obiectul 1/ Zona Brestei – Bucovăţ.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de Bulevardul Ştirbei Vodă, Strada Banul Stepan, Strada Timişoara, Şoseaua Popoveni, Bulevardul Râului.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.