Ion Prioteasa a declarat că referendumul reprezintă un moment al normalități

0
211

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat sâmbătă, la ieșirea de la urne, că referendumul din 6 – 7 octombrie 2018 reprezintă un moment al normalității, dar și al respectului datorat milioanelor de susținători ai inițiativei de revizuire a Constituției.

„Mi-am îndeplinit ceea ce cred că este datoria fiecărui cetățean, așa cum am învățat că trebuie să procedăm pe tot parcursul vieții, așa cum a procedat și familia mea. Consider că ne aflăm în fața unui moment care reprezintă o expresie a normalității, dar și a respectului față de cei 3 milioane de români care și-au acordat semnăturile în sprijinul acestei inițiative de revizuire a Constituției. Sunt întru totul alături de acești oameni și am convingerea că valorile importante, așa cum sunt familia și căsătoria, trebuie să fie protejate, să fie păstrate așa cum le știm.

Sper ca, pe parcursul acestor două zile, cât mai mulți cetățeni să vină la urne, să-și exercite dreptul de vot și să rezulte o prezență de peste 30 la sută, care să valideze acest demers, unul dintre cele mai importante de până acum, în România“, a declarat Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot la referendumul național pentru revizuirea Constituției în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova.