Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” din Craiova – locul 20 în România, după primele rezultate la Bacalaureat 2021

1
655

Conform aplicaţiei bacplus.ro, într-un clasament al celor mai bune 20 de unităţi de învăţământ liceal, după primele rezultate obţinute la Bacalaureat, Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” din Craiova este pe locul 20 în ţară, cu o medie generală de promovabilitate de 9,00, la un procent de promovabilitate de 98,87%, având 266 de candidaţi care au susţinut examenul.

Potrivit aplicației, liceele pot fi ordonate crescător sau descrescător după rezultatele dintr-un anumit an la o anumită disciplină sau în general, în funcție de unul dintre următoarele criterii:

  • Media notelor tuturor elevilor din liceul respectiv. Elevii absenți sau eliminați din examen au fost considerați ca având nota 1.
  • Procentul elevilor care au depășit nota minimă necesară. (5 per disciplină, 6 per total)
  • Numărul candidaților care au susținut proba la materia respectivă, sau numărul total de candidați.
  • Procentul candidaților care au susținut proba respectivă din numărul total de candidați.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit ,raman doua scoli renumite in Craiova: Liceul Fratii Buzesti (fosta o perioada SMnr.2) si scoala nr 22 din parcul Puschin. Cine a promovat profesorii pe calitate si nu prin pile politice-CASTIGA EDUCATIA. Fara politruci in inspectorate si in conducerile scolilor si EDUCATIA va castiga si ce mare nevoie avem in orice zi si peste TOT,de EA-EDUCATIA. Poate se vor dezmeticii si votantii de partide,care au exclus EDUCATIA din preocupari,caci nu aduc bani,minciuna si hotie,dar ce nevoie avem ,ZILNIC, mai ales in primarie si consiliul judetean Dolj.

Comments are closed.