În spatele gratiilor, după comiterea a trei furturi

0
119

puscarieIeri dimineaţă, în jurul orei 08.15, I. Constantin, 50 de ani, din Craiova a sesizat poliţiştilor Secţia 3 Poliţie Craiova faptul că, persoane necunoscute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin forţarea capotei motor, au sustras bateria acumulator de la autoturismul său parcat la domiciliu.

Echipa operativă dirijată la locaţia indicată a demarat investigaţiile, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost identificaţi B.C., 17 ani şi R. Marian, 22 ani, ambii din Craiova.

Prin extinderea cercetărilor poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii, în aceeaşi noapte, au mai sustras acumulatorii de la alte două autovehicule, fapte nesesizate la momentul comiterii, prejudiciul de 790 lei fiind recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate.

În baza probatoriul administrat de poliţişti, în cauza s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat, astfel cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.