Antonie Solomon o votează pe Anişoara Stănculescu

0
263

foto ALDEFostul primar al Craiovei, aflat între primii trei cei mai iubiţi craioveni, şi-a anunţat public susţinerea pentru candidatul ALDE la funcţia de primar al Craiovei.

 Antonie Solomon s-a declarat simpatizant al ideilor promovate de Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, pe care îl respectă foarte mult.

Fostul Primar al Craiovei a afirmat în faţa craiovenilor aflaţi la o întâlnire cu Anişoara Stănculescu – candidatul ALDE la Primăria Craiova că Tăriceanu a ajutat mult Craiova, aducând investiţii serioase în oraş. Aceste investiţii au creat locuri de muncă bine plătite, care se păstrează şi astăzi.

Antonie Solomon le-a spus craiovenilor că va vota cu candidatul ALDE la alegerile pentru funcţia de primar al Craiovei din 11 iunie. Reacţia spontană a craiovenilor a fost una entuziasmantă.

Anişoara Stănculescu, candidatul ALDE este singura femeie din această competiţie electorală, singurul candidat care a lansat un Proiect pentru Craiova şi s-a întâlnit cu craiovenii în toate zonele oraşului.

Ea candidează sub sloganul MAI ÎNTÂI, CRAIOVA!

Craiovenii care doresc să o voteze o vor găsi duminică la poziţia numărul 1 pe buletinul de vot.

Biroul de presă ALDE Dolj