Zilele Centrului de Tineret Craiova

0
151

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj organizează, în perioada 6-12 mai 2019, Zilele Centrului de Tineret Craiova. Aflat la a II-a ediţie, evenimentul propune un program variat de activități, ce au ca scop promovarea implicării tinerilor în voluntariat.

 

În program:

Luni, 6 mai: Lansarea proiectului.

Marți, 7 mai: Acţiune de ecologizarea a zonei din jurul Sălii Voinţa din Craiova, scopul fiind educarea tinerilor in acţiuni ce au drept scop protejarea mediului înconjurător.

Miercuri, 8 mai: Campanie de promovare a serviciilor oferite de Centrul de Tineret Craiova şi a acţiunilor organizate în cadrul acestuia. Locul de desfăşurare este Centrul Multifuncţional Craiova, în cadrul Târgului de Oferte Educaţionale. Această acţiune este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Centrul Multifuncţional Craiova.

Joi, 9 mai: Acţiune de marcare a Zilei Europei, prin lansarea concursului de cultură generală “EU sunt Europa”. Temele abordate sunt strâns legate de Europa şi valorile europene. Acţiunea se va desfăşura la Centrul de Tineret Craiova.

Vineri, 10 mai: Desfăşurarea acţiunii “ 2 pe o bancă”, în părculeţul din jurul Casei Băniei, între orele 10.00 – 18.00. Este vorba despre un târg al ONG-urilor de şi pentru tineret. Acestea îşi vor prezenta ofertele, craiovenii putând să adere la unul dintre ele, în funcţie de preferinţe. Acţiunea este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova.

Sâmbătă, 11 mai: Voluntarii de la Centrul de Tineret Craiova vor participa la organizarea probei de oratorie din cadrul Competiţiei Tinereţii.

Duminică, 12 mai: Voluntarii Centrului de Tineret Craiova vor participa la acţiunea ”Bucurie în Mişcare”, desfăşurată în centrul Craiovei.