PSD şi-a lansat candidatul la Primăria Filiaşi

0
684

Casa de Cultură a oraşului Filiaşi a găzduit, ieri, lansarea candidatului PSD la postul de primar al acestei localităţi. Social-democraţii merg pe mâna actualului viceprimar Costeluş Gheorghe Ilie, acesta ieşind cel mai bine în sondajul intern al PSD. Costeluş se va „bate” pentru scaunul de edil al Filiaşului cu veşnicul candidat Dumbravă, acum din partea ALDE, şi cu liberalul Pităroiu. Sondajele îl creditează pe Costeluş cu prima şansa. La lansare au participat Victor Ponta, Lia Olguţa Vasilescu, Ion Prioteasa, Claudiu Manda, Ion Călin şi Lavinia Craioveanu. Întreg staff-ul social-democrat a fost aplaudat îndelung de sutele de simpatizanţi prezenţi la ceremonie. Turul de forţă al fostului prim-ministru Victor Ponta va continua, azi, la Craiova.

filiasiFostul prim-ministru Victor Ponta, în calitate de deputat al PSD, a ajuns, ieri, în oraşul Filiaşi, pentru a participa la lansarea candidatului PSD la funcţia de primar, eveniment care a debutat la ora 18.30, la Casa de Cultură din localitate.

„Este o onoare pentru mine ca eu să fie fost desemnat candidat pentru Primăria oraşului Filiaşi din partea celui mai mare partid din România, PSD. Vă mulţumesc pentru timpul şi încrederea pe care mi le acordaţi. Mulţumesc mult domnului prim-ministru Victor Ponta, mulţumesc din suflet celui mai frumos primar de municipiu din România, Lia Olguţa Vasilescu”, a precizat Costeluş Gheorghe Ilie, candidatul PSD la fotoliul de primar al oraşului Filiaşi.filiasi (2)

„Să ştiţi că, poate, cea mai importantă investiţie pe care a reuşit Victor Ponta să o obţină pentru judeţul nostru este un spital regional la Craiova. Sunt doar trei spitale în România, care se vor construi pe fonduri europene. Iaşi, Cluj şi pentru Ţara Românească s-a dat o luptă foarte grea. Iată că se va construi în Craiova. Pentru Craiova şi judeţul Dolj aş vrea să amintesc cel mai mare contract care se face în Europa de Est. Este aducţiunea firului II Isvarna, care va trece inclusiv prin Filiaşi. Am reuşit să obţinem alimentarea cu apă a Craiovei, dar şi a localităţilor care sunt pe acest fir, cu acest contrat de 123 milioane de euro, iar pentru restul judeţului vor mai intra încă 100 de milioane de euro care înseamnă canalizarea şi apa potabilă”, a ţinut să puncteze Lia Olguţa Vasilescu, preşedinte al PSD Craiova.filiasi (1)

„Am primit un email. Domnule Ponta, sunt Ilie Costeluş Gheorghe din Filiaşi. Vă rog să veniţi la lansarea candidaturii mele. Am zis: o fi o glumă, o fi serios? După care l-am sunat pe Claudiu Manda. Acesta mi-a zis că, dacă nu vin, o să ia omul 70%, dacă vii o să ia 80%!”, a menţionat fostul prim-ministru Victor Ponta. Acesta a mai dezvăluit că unitatea în partid trebuie să fie regula de acum înainte şi a lansat un atac voalat asupra liderului Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. “Atât timp cât rămânem împreună, cât ne respectăm, ne ajutăm când ne e greu, este bine. Nu când are unul dintre noi o problemă şi ieşim la televizor şi zicem: las-o pe Olguţa, că mai avem alţii în locul ei. Oamenii ăştia nu au ce căuta printre noi. Ştiţi foarte bine asta. Şi este greşeala mea şi a altora că nu am ştiut să rămânem doar între noi, cei care merităm”, a specificat Victor Ponta.