Vor fi spectatori la Euro, pe Arena Naţională

0
47
Ministerul Tineretului și Sportului anunță că „Arena Națională” va putea fi ocupată în proporție de 25% la Euro 2021, un număr maxim de 13.000 de spectatori putând asista la cele 3 partide din grupe şi la un duel din optimi. Primul meci la care vor putea merge fanii va avea loc duminică, 13 iunie, atunci când Austria joacă împotriva Macedoniei de Nord, ora 18.00. Pe 17 iunie se dispută Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15.00. Ultima partidă din faza grupelor care se va disputa la București va fi pe 21 iunie, între Ucraina și Austria, ora 18.00.
“O veste mult aşteptată de toată lumea, pe care mă bucur să o dau azi, de Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace: meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor defăşura cu spectatori în tribune. Prin aprobarea Memorandumului prezentat de Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul ultimei şedinţe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislaţia necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfăşura cu prezenţa în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale”, a scris ministrul Eduard Novak pe Facebook.

UEFA a oferit ca termen data de 7 aprilie pentru ca fiecare oraş să prezinte scenariul pentru partidele de la Euro-2020. Competiţia este programată să se dispute în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 12 oraşe din 12 ţări europene, inclusiv la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *