Simularea examenului de admitere la UMF Craiova

1
217

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova organizează simulare a concursului de admitere la disciplinele de concurs pentru admiterea la specializările Medicină, Medicină dentară, Farmacie, Moaşe, Asistenţă medicală generală, Tehnică Dentara şi Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare pentru un număr de 250 viitori candidaţi, în ordinea înscrierilor.

Cei interesaţi să participe la această simulare se pot înscrie în perioada 8-18 aprilie 2013 la sediul din Craiova, strada „Petru Rareş” nr. 2, între orele 10.00 – 14.00. Disciplinele de concurs pentru specializările Medicină şi Medicină dentară sunt Biologie (Anatomie şi fiziologia omului) şi, la alegere, Chimie organică sau Fizică. Pentru specializarea Farmacie – Chimie organică şi, la alegere, Botanică sau Biologie (Anatomie şi fiziologia omului). Pentru specializările Moaşe, Asistentă medicală, Tehnică Dentară și Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare: Biologie (Anat. si fiziol. omului).

UMF Craiova a editat culegeri de teste grilă pentru toate disciplinele de concurs, conţinând variantele corecte de răspuns. La redactarea testelor grilă s-au avut în vedere toate manualele alternative agreate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Susţinerea examenului va avea loc pe 20 aprilie 2013, ora 10.00, urmând ca repartiţia pe săli a candidaţilor sa fie afişată la avizierul instituţiei în ziua premergătoare examenului. Candidaţii la examenul de simulare trebuie să achite o taxă de înscriere de 50 lei şi trebuie achitată la secretariat în momentul înscrierii candidatului.

1 COMENTARIU

  1. Vreau sa particip la aceasta simulare dar as avea o intrebare:pot sa fiu inscris de altcineva adica de unul dintre parintii?

Comments are closed.