„Tânăr de România”, program care îşi aşteaptă câştigătorii

0
134

La solicitarea  Agenţiei Naţionale de presă, AGERPRES, adresată Ministerului Educaţiei  Naţionale, pentru a realiza, în Anul Centenarului „Marii Uniri”, proiectul Video „Tânăr de România”, se cere sprijinul în identificarea unor poveşti de succes ale unor elevi şi cadre didactice din fiecare judeţ al ţării. Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj  este parte integrantă în program.

În profilul proiectului se încadrează cadre didactice tinere (până la vârsta de 40 de ani) şi elevi cu rezultate deosebite la concursuri şi olimpiade şcolare la nivel naţional şi internaţional, cadre didactice care au implementat metode inovative de predare/activităţi noi cu rezultate deosebite  în unitatea de învăţământ şi/sau în comunitate, activităţi ale elevilor /cadrelor didactice prezentate şi apreciate în ţară şi străinătate.

           Conform precizărilor făcute de ISJ Dolj, „Proiectul constă în selectarea  a 14 episoade, care vor fi publicate în perioada 01.03. 2018 – 01.06.2018, fiecare episod reprezentând un reportaj de cca. şase minute” . Identificarea poveştilor de succes ale elevilor şi cadrelor didactice au fost trimise pe adresa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, până la începutul acestei luni, iar rezultatele vor fi făcute cunoscute în perioada următoare. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj spun că a fost prezentată oferta şi va urma selecţia programelor prezentate.