Dolj: Intervenții ale ISU Dolj în ultimele 24 de ore

0
307

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două  incendii,  și la 30 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.   

POtrivit reprezentanților ISU Dolj, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  subsolul  unui bloc în construcţie din zona Segarcea cart. Craioviţa Nouă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la gunoaie menajere, fiind lichidat în perimetrul găsit.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească proprietatea numitei Luminiţa C., din comuna Maglavit. Din cauza unui scurtcircuit electric  (cablu electric defect, neizolat corespunzător), au ars magazia şi pătulul din lemn, aproximativ 80 mp, 2 tone cereale(grâu, porumb) şi aproximativ 40 mp acoperiş anexă gospodărească (bucătărie).