Biblioteca Judeţeană : Lansare de carte

0
479

Violul. Mentalităţi, victime şi agresori”

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” găzduieşte miercuri, 4 decembrie 2019,laora 17:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumului „Violul. Mentalităţi, victime şi agresori”, autor Mariana Pădureanu.

Evenimentul va fi moderat de Alina Trană, iar Dumitru Otovescu, Lavinia Pintea Tatomir, Raluca Ţircă şi Florin Nicolăiţă vor participa în calitate de invitaţi.

Mariana Pădureanu este profesor consilier la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova, specializarea Sociologie, dar şi Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Craiova. Deţine un master în Societate, Comunicare şi Mass-Media şi un doctorat în domeniul Sociologie. A elaborat o serie de articole care au fost publicate în reviste de specialitate pe marginea unor subiecte precum sociologia devianţei, respectiv consilierea părinţilor şi copiilor. În 2016 a publicat cartea „Instituţia Prefectului în contextul descentralizării” .