Ștefan Hrușcă umple sala TNC!

0
28

Concert extraordinar de colinde, cu casa închisă, susținut la Craiva de îndrăgitul interpret Ștefan Hrușcă! Evenimentul va avea loc marți, 18 decembrie 2018, de la ora 20.00, în sala Teatrului Național „Marin Sorescu”, și face parte dintr-un turneu aniversar pe care solistul îl întreprinde în mai multe orașe ale țării.

„În luna  decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietoare ale colindelor tradiţionale româneşti”, au anunțat organizatorii, precizând că seria concertelor de Crăciun susținute de Ștefan Hrușcă a fost inaugurată în 1991.

Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore, melodii precum „Florile Dalbe”, „Trei Păstori”,  „Afară ninge liniştit”, „Linu-i lin”, „Sfântă-i sara de Crăciun” şi „Ziurel de ziuă”.

Potrivit reprezentanților Teatrului Național Craiova (TNC), biletele pentru concertul din 18 decembrie au costat 80 și 100 lei și s-au epuizat la vânzare încă de acum două săptămâni.