Craiova: Șoferi prinşi gonind cu peste 100 km/h

0
421
radar-politiaConform IPJ Dolj, la acest sfârşit de săptămână, poliţiştii craioveni din cadrul Biroului Rutier Craiova  au organizat o serie de acţiuni pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie cauzate de  nerespectarea regimului legal de viteză, totodată urmărindu-se conştientizarea conducătorilor auto cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă. De asemenea, poliţiştii au sancţionat şi şoferii care au parcat sau staţionat neregulamentar în zona centrală a municipiului Craiova. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 154 sancţiuni contravenţionale de peste 30.000 lei, dintre care 80 amenzi pentru viteză, 20 amenzi pentru neportul centurii, iar alte 11 sancţiuni pentru parcări neregulamentare. Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 6 permise de conducere.
 Astfel, în cadrul acţiunii a fost depistat D.FLORIAN, 35 de ani, din Craiova a condus un autoturism, pe strada Calea Bucureşti, cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul în vederea suspendării.
Poliţiştii rutieri l-au depistat şi pe C.MARIUS, 28 de ani, din Băileşti conducând un autoturism, pe strada Râului, cu viteza de 114 km/h. Și acesta a fost sancţionat cu amendă, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.