Ştiinţa vs Minaur Baia Mare, în optimile Cupei României

0
609

În optimile Cupei României, Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, va întâlni în deplasare formaţia Minaur Baia Mare, din Liga a III-a, conform tragerii la sorţi de astăzi. Minaur Baia Mare este liderul seriei C10, după 6 etape, cu 5 victorii şi un egal.

În turul anterior, Ştiinţa a eliminat-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în timp ce Minaur Baia Mare a trecut până acum de: Poli Iaşi, scor 3-1, Unirea Dej, scor 1-0, Comuna Recea, scor 3-0 şi de CSM Satu Mare, scor 2-0.

Meciurile din optimile Cupei României:

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova

Dunărea Călăraşi – ASFC Buzău

Poli Timişoara – Rapid

ACSO Filiaşi – Hermannstadt

FC Voluntari – FCSB

Fcu – Sepsi

Dinamo – FC Argeş

Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior. Jocurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.