A luat la rând copacii și un stâlp de electricitate

0
686

Astăzi, în comuna Giubega, un bărbat de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor cu remorcă, a pierdut controlul volanului la efectuarea unui viraj la stânga, a părăsit partea carosabilă și a acroșat trei copaci și un stâlp de electricitate, aflați pe partea stângă a sensului de mers. Evenimentul rutier s-a soldat, din fericire, numai cu pagube materiale.

Din verificările efectuate, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar tractorul și remorca nu erau înmatriculate în circulație. Ei l-au identificat pe proprietarul tractorului și al remorcii, tot localnic, stabilind că acesta ar fi încredințat vehiculul bărbatului de 63 de ani pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că individul nu deține permis de conducere.

Conducătorul vehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană despre care se cunoaște că nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă o soluție legală prin unitatea de Parchet competentă.