Mâncare turcească delicioasă în plin centrul Craiovei

0
1068

Preparate din fructe de mare, baclavale cu fistic sau caimac, cafea la nisip și multe alte specialități din bucătăria turcească au fost, în acest weekend oferite publicului craiovean spre consum, în Piața Mihai Viteazul. Deliciile de toate felurile, culorile și gusturile au fost pregătite chiar în fața celor care au ajuns sâmbătă, 3 octombrie și duminică, 4 octombrie la Festivalul de gastronomie Delicii turcești la Craiova. Bucătarii turci au gătit pentru toate gusturile și pretențiile o gamă largă de preparate din fructe de mare și dulciuri turcești. Nu au lipsit tradiționalele Baklavale cu fistic sau caimac, kunefe sau boregi, gozlemele ori minunata BURMA KADAYIF, cafeaua turcească la nisip și multe alte preparate atât de gischisit gătite că nu ți-ar părea rău să îți lingi degetele după fiecare îmbucătură.

DANIELA MIRELA DRAGOTĂ