Se deschide AGRO OLTENIA !

0
200

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la cea de-a II- a editie,  îşi deschide porţile  astăzi la  Centrul Multifunctional Craiova.

Agro Oltenia este un eveniment de referință pentru agricultura, ediția precedenta întărind statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii si industriei alimentare din regiunea Olteniei.Branduri cu renume de pe piața de mașini și utilaje agricole își vor expune oferta la Agro Oltenia.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGRO OLTENIA 2018

Zeci de expozanti din România, Bulgaria,Irlanda își vor prezenta oferta de produse și servicii în fața publicului vizitator, în cadrul târgului fiind expuse: mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Se estimeaza un numar de 8000 de vizitatori care pe langa AGRO OLTENIA vor avea posibilitatea sa viziteze si TARGUL DE COMERT AL OLTENIEI EDITIA III, ce se va desfasura in acelasi timp  in pavilionul central din Centrul Multifunctional.