Bursa locurilor de muncă în domeniul fabricării biscuiţilor

0
73

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj va organiza,la solicitarea unui angajator din domeniul fabricării biscuiţilor, o bursa a locurilor de muncă.
Acțiunea se va desfășura mâine, 6 septembrie, la sediul instituţiei din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A, începând cu ora 09.00. Angajatorul a solicitat organizarea acestei burse în vederea ocupării a 80 locuri de muncă disponibile pentru următoarele meserii: ambalator manual – 60 locuri şi operator -20 locuri.
Pentru posturile de ambalator manual sunt solicitate persoane care au absolvit cel puţin învăţământ gimnazial, iar pentru posturile de operator sunt solicitate persoane care au absolvit învăţământul liceal. “Toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă interesate să participe la această bursă a locurilor de muncă sunt asteptate vineri, 6 septembrie a.c. la sediul agenţiei pentru a se întâlni cu reprezentanţii angajatorului.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj este deschisă solicitărilor venite din partea agenților economici, organizând, la cererea acestora, burse ale locurilor de muncă specializate pentru anumite meserii sau domenii de activitate, în scopul creșterii gradului de ocupare a forței de muncă”, se precizează într-un comunicat de presă remis de AJOFM Dolj.