Înșelat de “vrăjitoare“ cu 2.100 de lei

0
106

Un craiovean de 43 de ani, care a fost la o vrăjitoare și i-a plătit 2.100 de lei care să-i ”descânte”, s-a gândit totuși că s-a lăsat înșelat și a depus plângere la Poliție. Oamenii legii au reușit să o identifice pe „vrăjitoare”, au întocmit dosar penal pe numele ei pentru înșelăciune, însă recomandă tuturor să nu se mai lase înșelați sub orice fel de pretext.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au anunțat că, miercuri, poliţiştii Secţiei 6 Craiova, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat o femeie de 27 de ani din Craiova, care, pe 10 iulie a.c., a înşelat un craiovean de 43 de ani cu suma de 2100 lei.

Mai exact, pe 10 iulie, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au fost anunțați de Vergică Papară, de 43 de ani, din Craiova, că în cursul aceleiași zile, s-a deplasat la un imobil situat pe strada Bărbătești din Craiova, la o „vrăjitoare”, după ce în prealabil stabilise o întâlnire cu aceasta. Bărbatul le-a spus inițial polițiștilor că i-a dat femeii o sumă de bani și că aceasta a refuzat să o restituie, însă, în urma audierilor, Vergică Papară a recunoscut că i-a dat de bunăvoie suma de 2.100 lei femeii pentru a-și face efectul farmecele, dar după ce a ieșit în stradă și-a dat seama că a fost înșelat.

Oamenii legii nu mers la imobilul indicat de bărbat, nu au găsit nici o persoană care să corespundă semnalmentelor date de către partea vătămată, însă în urma verificărilor efectuate au reușit acum identificarea femeii, stabilind că se numește Cristina Izvoranu, de 27 de ani din Craiova.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului, tânăra fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Recomandăm cetățenilor să nu se mai lase păcăliți sub nici un pretext de astfel de persoane”, a precizat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.