Leo Messi nu continuă la FC Barcelona

0
747

FC Barcelona a anunţat în seara aceasta că Lionel Messi nu-şi va prelungi contractul, cele două părţi neajungând la un acord pentru ca argentinianul să continue în Catalunia.

“Deşi FC Barcelona şi Lionel Messi au ajuns la un acord şi la intenţia clară ca ambele părţi să semneze astăzi un nou contract, acest luucru nu se poate întâmpla, din cauza unor obstacole financiare şi structurale. Drept urmare, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părţi regretă profund că dorinţele jucătorului şi clubului nu vor fi îndeplinite până la urmă. FC Barcelona îşi exprimă din toată inima recunoştinţa faţă de jucător pentru contribuţia sa  la creşterea clubului şi îi urează toate cele bune în viitor în plan personal şi profesional”, este anunţul Barcei.

Lionel Messi (34 ani), de 6 ori câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga carieră la FC Barcelona, de când avea 13 ani, iar pe 30 iunie anul acesta i-a expirat contractul. Leo Messi disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru Champions League. Recent, Messi a cucerit primul său trofeu cu Argentina, Copa America, după ce a învins Brazilia în finală.