Amenzi de 40.000 de lei , aplicate de poliţiştii doljeni, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectare măsurilor din starea de alertă

0
122

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

 La activităţile desfăşurate au participat peste 100 de politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului şi Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Astfel, au fost verificaţi aproximativ 110 agenţi economici, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 40.000 de lei. Dintre acestea, 14 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.