Un OZN deasupra unui avion. Imaginile care i-au pus pe gânduri pe specialişti

0
82

O înregistrare publicată de cotidianul britanic Daily Mail prezintă momentul în care un obiect neidentificat apare în zbor deasupra unui avion al companiei Virgin Atlantic, la scurt timp după decolarea aeronavei.

Imaginile au fost surprinse pe data de 7 iulie, când aeronava Virgin Atlantic a decolat de pe aeroportul JFK, din New York. “Nu arată nicidecum ca o insectă sau ca şi cum ar fi un alt avion, aflat pe fundal. Nu am niciun motiv să cred că e un trucaj, chiar pare să fie vorba de un obiect zburător neidentificat (OZN). L-am arătat prietenilor mei pentru a obţine şi alte păreri şi nu am reuşit să găsim o explicaţie pertinentă, aşa că am decis să-l publicăm şi online“, a declarat un expert al LookNowTV. Totuşi, expertul în obiecte zburătoare neidentificate Russ Kellett nu e, însă, convins de veridicitatea înregistrării.

Ar putea fi orice. Niciun obiect nu s-ar putea aproapia, în mod normal, atât de mult de un avion. Nu pare să fie o pasăre sau ceva asemănător, dar, privit din alt unghi, ar putea fi orice. Poţi crede în OZN-uri şi, în acelaşi timp, să fii logic în privinţa imaginilor“, a spus acesta.

[KGVID width=”450″ height=”290”]https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/08/Footage-Of-UFO-Passing-Virgin-Atlantic-Plane.mp4[/KGVID]