Dolj: Peste 350 ha de vegetație uscată afectate de incendii în ultimele 24 de ore

1
152

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea  a 14 incendii, două intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 30 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Din cele 14 incendii la care au participat echipajele de pompieri, 12 au fost de vegetație uscată, produse pe raza localităților Braloştiţa, Băileşti, Urzicuţa, Răcari de Sus, Segarcea, Cerăt, Rojişte,  Işalniţa, Bucicani, Calafat (zona Golenţi), Breasta și Coţofeni din Faţă. Suprafața totală afectată a fost de peste  350 ha, iar din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiilor focul în spaţii deschise, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

1 COMENTARIU

  1. Parca se distrug soarecii si sobolanii prin incendierea campurilor dupa recoltare .. In Arad cativa proprietari de terenuri agricole care au avut pierderi datorita soarecilor dar nu au primit acceptul pompierilor . In Dolj fermierii nu isi fac probleme cu autorizatia de la pompieri , nusi bat capu cu cumpararea de otrava pt sobolani , ca ei isi incendiaza anual terenurile !? Nimeni nu plateste amenda si cei mai multi scapa si fara sa fie identificati la sutele de incendii din Dolj !?
    Pt restu lumii lumii cine citeste cate incendii se produc in Dolj , probabil crede ca in Romania sunt cele mai multe incendii din Europa sau din lume ?

Comments are closed.