Trei răniţi după o ciocnire violentă în intersecţie

0
108

Trei persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în noaptea de miercuri spre joi după o ciocnire violentă între două autovehicule, şi încă una ieri după-amiază, după ce şoferul unui Matiz a intrat într-un autobuz oprit în staţie. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale.

Cel mai grav dintre evenimentele rutiere s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, aproape de miezul nopţii. Din cercetările poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit faptul că Săndulescu Cristian, de 55 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism Peugeot 106, pe strada Horia, la intersecţia cu strada Nanterre din Craiova nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă de Daniel Tică, de 25 de ani, din Valea Stanciului, Dolj intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului Peugeotul s-a făcut praf, ajungând pe trotuar, unde a rupt şi un indicator rutier, cei doi conducători auto, precum şi Savu Geană, de 66 de ani, din Craiova pasager în autoutilitară fiind răniţi. Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A lovit autobuzul oprit în staţie

Cel de-al doilea accident s-a petrecut ieri după-amiază, în cartierul Craioviţa Nouă. Din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova ajunşi la faţa locului s-a stabilit că Ciprian Orbuleţu, de 21 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Matiz pe bulevardul Dacia, dinspre bulevardul Tineretului către strada Castanilor, din cauza neatenţiei, a intrat în plin într-un autobuz care circulă pe traseul Nr. 3 şi oprise regulamentar în staţia RAT de la Materna. Un bărbat care tocmai urcase în mijlocul de transport în comun s-a dezechilibrat şi a căzut în interior, fiind solicitată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru şoferul Matizului şi continuă cercetările.