Ronaldo le dă emoţii portughezilor

0
226

Starul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, al cărui final de sezon a fost perturbat de o accidentare la o coapsă, suferă şi de probleme la genunchiul stâng, a anunţat marţi seară staff-ul naţionalei lusitane.

Este pentru prima oară când o accidentare la genunchiul stâng a mijlocaşului ofensiv este menţionată, ceea ce stârneşte neliniştea fanilor portughezi.

“Ronaldo are o leziune musculară în regiunea posterioară de la coapsa stângă, precum şi o tendinită rotuliană la genunchiul stâng”, a anunţat Federaţia portugheză de fotbal (FPF), în timp ce echipa a început pregătirea finală pentru Cupa Mondială din Brazilia (12 iunie-13 iulie) în regiunea New York.

“Balonul de Aur” 2013 a participat marţi la şedinţe specifice la centrul de antrenament al echipei de fotbal american New York Jets, bază în care selecţionata lusitană va rămâne până la plecarea spre Brazilia, prevăzută pentru 11 iunie.

Vedeta echipei Real Madrid nu este singurul jucător cu probleme. Forul de la Lisabona a precizat că Meireles, Pepe şi Beto sunt în aceeaşi situaţie. Ronaldo nu a jucat în primul meci de pregătire al Portugaliei, cu Grecia (0-0), disputat sâmbăta la Queiras.

Două meciuri amicale au programte portughezii în SUA, mâine cu Mexic şi marţea viitoare cu Irlanda. Naţionala lui Paulo Bento va debuta la CM în data de 16 iunie, contra Germaniei.