Garda de Mediu Dolj a aplicat amenzi la Bechet

0
282

Primăria Bechet a  fost amendată de către comisarii Gărzii de Mediu Dolj, astăzi, pentru deșeurile existente pe domeniul public 

Echipa de comisari din cadrul GNM CJ Dolj a făcut verificări în zona respectivă pentru a vedea dacă autoritățile au luat măsurile ce se impun după autosesizarea comisarului general al GNM, Octavian Berceanu, privind starea de salubrizare a localității.

„Pentru neconformitatile constatate, UAT Bechet a fost sanctionata cu amenda in valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011 privind regimul deseurilor„, informează Garda de Mediu Dolj.

Chiar în ziua inspecției, Primăria Bechet a organizat o actiune de salubrizare a zonei, activitate la care au participat aproximativ 50 persoane, angajati ai primăriei si voluntari.

„De pe o suprafata de aproape 6 ha au fost adunate 4500 kg deseuri de plastic, care au fost preluate de operatorul de salubritate al judetului Dolj. Speram ca aceasta actiune sa fie un exemplu pentru localitatile a caror stare de salubritate lasa de dorit”, mai informează Garda de Mediu Dolj.