Reacţiile alb-albaştrilor după remiza cu FCSB: “Meritam să câştigăm”

0
84

După un meci pe care l-a dominat şi în care a ratat şi un penalty, Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, la Giurgiu, cu FCSB, echipă faţă de care alb-albaştrii rămân la 7 puncte distanţă, cu o etapă rămasă din sezonul regular. Declaraţii după meci:

Marinos Ouzounidis: “Am fi meritat să câştigăm. Uneori îţi creezi şanse de a marca şi nu câştigi. alteori este invers. Echipa a făcut un meci foarte bun, doar în anumite momente ale meciului, când am deschis jocul pe tranziţia din apărare în atac, am avut probleme, pentru că ei au jucători foarte rapizi. În general a fost ok, tactic, nu a fost rău, cât timp am fost compacţi am controlat meciul. Am găsit modalitatea de a sparge presingul lor, am avut ocazii doi contra doi, doi contra unu, dar este ok. Sunt mulţumit de echipa şi de jucătorii mei. Nu, nu este corect rezultatul, pentru că am avut mai multe ocazii de a marca, au avut şi ei una, două oportunităţi, dar noi am avut mai multe, Penaltiurile se pot rata. Elvir nu este gata pregătit încă, a jucat câteva minute azi, poate va juca o jumătate de oră meciul următor. După meciul cu CFR avem meciuri la fiecare trei zile şi avem nevoie de toţi jucătorii pregătiţi”.

Sorin Cârţu: “A fost un meci bun făcut de echipa noastră. Şi dacă băteam cu 1-0 eram supăraţi, după cum a jucat echipa. Astă seară ar fi trebuit să ne luăm revanşa pentru tot ce ni s-a întâmplat. Penaltiuri au ratat şi fotbalişti mai mari decât Cicâldău. Mi-a plăcut cum joacă echipa. E unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am făcut. Arătăm destul de bine. Îmi dă speranţe pentru play-off. Suntem pe un drum superb. L-aş remarca pe Ivan, l-am văzut cu foarte multe acţiuni pozitive, cu demarcări, cu situaţii de finalizare… Eu sunt foarte optimist acum. FCSB, cum i-am făzut în seara asta, în niciun caz nu era o echipă care să ne dea o sperietură”

Paul Papp: “Cred că n-ar trebui să fim mulţumiţi, am ratat cele mai mari ocazii şi un penalti. Dar asta e, capul sus. Trebuie să continuăm pe acest drum. Am fost peste ei aproape la toate capitolele, cred că puţin la posesie am fost sub ei. Înseamnă că ne antrenăm bine şi cred că trebuie să continuăm pe drumul ăsta. Astăzi doar şansa ne-a lipsit. Faza defensivă cred că o facem bine toţi, nu doar fundaşii, şi asta datorită şi lui Mister. Cred că s-a văzut că ne antrenăm foarte bine, sperăm să continuăm aşa, fără gol primit şi în următorul meci şi în play-off”

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *