REGHECAMPF, NOUL PRINCIPAL!

0
98
Laurenţiu Reghecampf

Înfrângerea suferită acum trei zile de Universitatea Craiova în deplasarea de la Sportul Studenţesc i-a fost fatală tehnicianului Nicolo Napoli! Pentru a treia oară, de această dată din cauza slabelor rezultate înregistrate, antrenorul peninsular a fost îndepărtat de la conducerea „alb-albaştrilor”, în locul său fiind deja instalat Laurenţiu Reghecampf, până nu demult „principal” la F.C. Snagov. „Este adevărat că m-am înţeles cu Adrian Mititelu şi sunt convins că Universitatea Craiova îşi reveni. Nu merită să fie acolo unde se află acum. Ştiu foarte bine ce am de făcut, îi cunosc pe jucători şi ştiu ce să le cer. Nu aş vrea să vorbesc despre munca fostului antrenor sau să fac analiza meciului cu Sportul Studenţesc. Totul este istorie! Legat de fraţii Costea voi avea o misiune foarte dificilă. Mihai a semnat cu Steaua Bucureşti, dar nu traversează o perioadă foarte bună şi ştie asta, iar cu Florin trebuie lucrat pe calităţile lui. Sunt sigur că lumea nu a uitat ce au făcut cei doi fotbalişti pentru această echipă şi cred că vor reveni alături de ei. Sunt sigur că ne vor ajuta foarte mult. Veţi avea o surpriză din punct de vedere al atitudinii băieţilor. Dacă voi rămâne şi din vară, sunt sigur că jucătorii care vor face parte din reforma Ştiinţei vor muşca din gazon, vor evolua cu o determinare extraordinară. Sunt dispus să rămân la Universitatea Craiova şi în Liga a II-a, dar sunt sigur că nu vom retrograda”, a afirmat Laurenţiu Reghecampf.

Nicolo Napoli

Readucerea lui Napoli, o decizie greşită

Enervat la culme de eşecul înregistrat cu Sportul Studenţesc, finanţatorul Universităţii Craiova a considerat că prin readucerea lui Nicolo Napoli a luat o decizie greşită, totodată neuitând să îl atace pe fostul manager general al clubului. „Jocul echipei nu l-a ajutat pe Nicolo Napoli, nu doar rezultatele. Şi-aşa am riscat când l-am adus. Italianul e un antrenor bun pentru formaţii mature, nu tinere. Pe fondul scandalului cu Victor Piţurcă, fiind simpatizat de suporteri, am zis să-mi fac mea culpa pentru că l-am dat afară acum doi ani. A fost o decizie proastă că l-am readus pe Nicolo Napoli. Nu trebuie să uităm de greaua moştenire… Victor Piţurcă a avut şapte meciuri fără victorie, deşi a beneficiat de sprijinul publicului şi tot ce şi-a dorit. După ce a făcut în iarnă, au plecat şi Emil Gargorov şi Valentin Iliev şi Julius Wobay… Nu mai zic de cei doi plecaţi la Dinamo Bucureşti. Sunt convins că Victor Piţurcă s-a bucurat la înfrângerea noastră”, a declarat Adrian Mititelu.

Dumitru Dragomir să-şi dea demisia!

După eşecul înregistrat în vânzarea drepturilor TV pentru Liga I, în opinia finanţatorului Universităţii Craiova, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal ar trebui să îşi înainteze demisia. „Este exact ce v-am spus acum o lună… Dumitru Dragomir ar trebui să-şi dea demisia dacă are onoare. A fost o licitaţie frauduloasă. I-am zis de la început că nu e bine ce face, nu este o întâmplare că am ajuns aici. Foarte bine că au acţionat aşa televiziunile. Eu i-am cerut să se scoată preţul de pornire al pachetelor şi să se condiţioneze validarea licitaţiei pe vînzarea tuturor pachetelor. Toată luna trecută Dumitru Dragomir a tăcut suspect. Le-am zis că va fi un colaps. Nu poţi să prejudiciezi cluburile de aşa o sumă de bani. Părerea mea e căci celelalte se vor mai vinde, adunat, pe cel mult zece milioane de euro. Noi acum suntem groggy! Eu oricum aveam puţin de luat, dar există cluburi care pierd peste două milioane de euro. Ei ne urecheau pe noi că nu suntem de acord cu acest mod de a licita, trebuie să-şi depună mandatul Dumitru Dragomir”, a opinat Adrian Mititelu.