Echipa IPJ Dolj, campioană la fotbal

0
56

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a câştigat locul I la Turneul memorial de mini fotbal “Glavinic Radomir 2011”, organizat sâmbătă, 2 aprilie, în localitatea Boljevac, (Serbia) de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea Zajecar, Serbia. Poliţistul Glavinic Radomir, în onoarea căruia se desfăşoară competiţia, a decedat în anul 1993, în timp ce se afla într-o misiune în Bosnia. Turneul, care se organizează anual, a ajuns la cea de-a V-a ediţie, aceasta fiind însă prima la care au participat şi poliţişti din alte ţări. La celelalte ediţii au concurat numai echipe de poliţişti ai Direcţiei Regionale de Poliţie Zajecar (Serbia). Şeful Poliţiei Oraşului Boljevac şi primarul acestei localităţi au fost persoanele care au oficiat deschiderea competiţiei.

Alături de echipa IPJ Dolj a fost prezentă şi echipa Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin (Bulgaria), care a ocupat locul al doilea. La competiţie au participat opt echipe formate din poliţişti din România, Bulgaria şi Serbia, împărţite în două grupe. Câştigătoarele din cele două grupe au concurat în finală pentru primele locuri ale clasamentului. Grupele au fost formate din şase jucători, care au jucat pe parcursul a două reprize de câte 10 minute.

Echipa care a reprezentat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj la turneu a fost însoţită de comisar-şef Liviu Ţiulescu, adjunct al şefului IPJ Dolj, şi a fost formată din inspector principal Constantin Stuparu, inspector principal Cătălin Călărăşanu, agent-şef principal Gheorghe Budrică, agent Mircea Ilie, agent Radu Prună, agent Victoraş Popescu, agent Bogdan Ştioiu, agent Alin Ilie, agent Marius Ungureanu şi agent Alin Nicolin.