Victorii pentru baschetbaliştii şi voleibaliştii Craiovei

0
194

Într-un meci din faza a doua a Ligii Naţionale Masculine de baschet, SCM Universitatea Craiova a învins, în deplasare, pe SCM OHMA Mozzartbet Timişoara, scor 85-72, pe sferturi: 26-20, 21-14, 22-10, 16-28. Un succes categoric al echipei pregătite de Vitaly Stepanovski, care avea un avans consistent înaintea ultimului parţial, de 25 de puncte, contra formaţiei antrenate de selecţionerul României, Dragan Petricevic. Deşi a lipsit liderul echipei craiovene, Giordan Watson, care va rata restul acestei stagiuni, SCMU s-a impus net pe Bega, acesta fiind primul succes în Top 10 pentru alb-albaştri.

Au marcat pentru SCMU Craiova: Palmi 29 de puncte, Edwards 17, Hopkins 12, Coconea 7, Flanningan 6, Ţîbîrnă 5, Mijovic 5, Blaj Voinescu 2, Nikolic 2. Formaţia din Bănie este pe locul 8, cu bilanţ 4-6, iar în următoarea etapă va întâlni CSM Oradea, în Bănie, cel mai probabil pe 11 martie.

În ultima etapă a sezonului regulat din Divizia A1 de volei masculin, SCMU Craiova s-a impus cu 3-0 în Sala Polivalentă contra Ştiinţei Bucureşti, pe seturi: 25-13, 27-25, 25-17, după o oră şi zece minute de joc. Au evoluat pentru SCMU Craiova: Lică, Dos Santos, Călin, Hukicevic, Lupu, Cârlogenescu, Viiber, Kovacevic, Teleleu, Pereira, Pantic şi Diaconescu – libero. SCMU Craiova a terminat pe locul 4 sezonul regulat şi va întâlni în play-off pe Rapid, ocupanta locului 5. Se va juca pe sistemul “cel mai bun din 3 meciuri”, prima partidă fiind în Bănie, a doua în Capitală, iar un eventual “decisiv” s-ar juca tot în Polivalentă.