Două clădiri din Segarcea vor fi reabilitate cu fonduri din PNRR

0
129
Clădirile publice în care își au sediul Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Sfântul Vasile” din Craiova și Poliția Orașului Segarcea vor fi reabilitate cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea fondurilor obținute pentru proiectul de reabilitare și modernizare a clădirii școlii se ridică la aproape 18 milioane de lei, inclusiv TVA, în timp ce peste 4,5 milioane de lei, inclusiv TVA, vor asigura finanțarea pentru proiectul de reabilitare a clădirii Poliției Orașului Segarcea. 
Cele două proiecte presupun lucrări de reabilitare termică și reabilitare a instalațiilor, lucrări de instalare a unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, dar și sisteme inteligente de climatizare și iluminat.
În total, am obținut aproximativ 13,6 milioane de euro pentru a asigura condiții decente de desfășurare a activităților unor instituții esențiale pentru comunitate.
“Astfel, toate cele patru proiecte pentru reabilitarea și modernizarea unor clădiri publice depuse de Consiliul Județean Dolj au primit finanțare. Pe lângă cele două contracte semnate săptămâna aceasta, a mai fost obținută finanțare pentru reabilitarea clădirii în care funcționează Clinica de Pediatrie a Spitalului Filantropia și pentru clădirea Liceului Tehnologic Special “Beethoven” și a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj” : Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.