Cercetați pentru trafic de droguri și criminalitate informatică

0
337

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat 23 de percheziții, în județele Dolj, Olt, Constanţa şi Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri şi criminalitate informatică. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 137 de doze din staniol conținând fragmente vegetale, dispozitive de mărunţire şi recipiente ce poartă urme de fragmente vegetale, cântare electronice de precizie, sisteme informatice, înscrisuri, carduri bancare și 10.500 de lei.

Șase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, iar în baza probatoriului administrat procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a trei dintre ele.

Ulterior, acestea au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

La activități, au participat polițiști din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Olt, Gorj, Mehedinți și Tulcea, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.