”În Europa cu demnitate”

0
777

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ” Norica Nicolai și Varujan Vosganian vor reprezenta așa cum se cuvine interesele doljenilor în viitorul Parlament European”

ALDE Dolj  apreciază că modul în care interesele legitime ale României, la nivelul Parlamentului European, vor fi apărate depinde de calitatea oamenilor care vor fi aleși în legislativul de la Bruxelles.

ALDE are o listă națională de candidați bine calibrată, cu personalități marcante din punct de vedere politic și diplomatic, capabile să reprezinte interesele naționale și locale într-un mod eficient.

”Doamna Norica Nicolai (o personalitate politică apropiată de organizația noastră)  și domnul Varujan Vosganian (un intelectual de excepție, născut la Craiova, orașul atât de prezent în  preocupările sale culturale dar nu numai) sunt candidații asumați de ALDE Dolj în aceste alegeri europene care vor avea loc la 26 mai 2019” – afirmă președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă

Norica Nicolai și Varujan Vosganian vor veni în perioada următoare la Craiova și în județul Dolj. Împreună cu echipa ALDE Dolj vor sta de vorbă cu doljenii pentru a le cunoaște punctele de vedere și pentru a le prezenta viziunea lor liberală și democratică despre reforma Uniunii Europene în favoarea cetățenilor ei.

Campania ALDE se va desfășura și la Dolj sub sloganul ”În Europa cu demnitate”.  ALDE își propune la nivel național un scor cu două cifre. Organizația din Dolj, condusă de deputatul Ion Cupă, are ca țintă atingerea și chiar depășirea mediei naționale.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ