Turismul medical, promovat în cadrul Târgului de Turism al Olteniei

0
99

Timp de trei zile, în perioada 18-20 martie, se va desfăşura Târgul de Turism al Olteniei, organizat în incinta Centrului Multifuncţional din Craiova. Potenţialul turistic al zonei  va fi pus astfel în valoare în cadrul unui eveniment de amploare. O noutate în cadrul târgului este prezenţa unei clinici medicale specializate în medicină dentară chirurgie maxilo-facială şi implantologie, ce oferă şi servicii dedicate pentru turismul medical.

Organizatorii vor să reunească la Craiova toţi marii operatorii din turism din Regiunea Olteniei şi nu numai. Se estimează un număr foarte mare de vizitatori atât din oraşul Craiova, cât şi din toată regiunea Olteniei. Grupurile organizate ce vizitează târgul vor avea parte şi de un tur al oraşului, în care sunt incluse muzeele din localitate. Intrarea va fi gratuită, face parte tot din campania de promovare a zonei noastre turistice şi culturale.  Se va  organiza şi o bursă a locurilor de muncă în turism. Expozanţii pot profita de moment şi pot recruta din rândul celor care vor vizita târgul şi vor dori să lucreze în industria turismului. Va fi montat şi un “Pod al Îndrăgostiţilor”, urmând exemplul unor construcţii similare din marile oraşe: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Veneţia. La finalul evenimentului, organizatorii vor dona acest pod, municipiului Craiovei şi locuitorilor acestui mare oraş universitar. În mod cert, misteriosul pod va deveni un nou obiectiv turistic de interes. Pe de altă parte, expozanţii sunt pregătiţi să valorifice acest moment cu oferte speciale de vacanţe pentru tinerii îndrăgostiţi şi pentru luna de miere.

Translator pentru orice limbă europeană şi ghid turistic zonal

O noutate în cadrul târgului este prezenţa unei clinici medicale specializate în medicină dentară. Pachetele destinate pacienţilor sosiţi din străinătate pentru tratamente în România pot fi personalizate în funcţie de specificul intervenţiilor ce urmează a fi făcute, de timpul necesar pentru acestea dar şi de interesele legate de zonele turistice pe fiecare pacient vizitator doreşte să le vadă. Printre serviciile oferite se numără: preluare de la Aeroportul Internaţional din Craiova; însoţire şi transport privat oferit de clinica către destinaţiile alese; translator pentru orice limbă europeană şi ghid turistic zonal. Atât pentru pacienţii din străinătate, cât şi pentru cei din ţară, clinica acoperă întreg lanţul de servicii în domeniul medicinei dentare: implant dentar; stomatologie; radiologie; chirurgie oro-maxilo-faciala; estetică facial  şi estetică dentară.