Craiova: Doi șoferi prinși circulând cu peste 110 km/h

0
105

Pe parcursul zilei de ieri, 4 februarie a.c., în municipiul Craiova, a fost organizată o acțiune vizând prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare. 

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii Biroului Rutier Craiova  au vizat, în cadrul activităților desfășurate, prevenirea evenimentelor rutiere, astfel urmărindu-se creșterea gradului de siguranță rutieră. Echipajele de poliţie rutieră au urmărit desfăşurarea în condiţii optime a traficului rutier în municipiul Craiova, constatând 141 de încălcări la regimul circulaţiei pentru care s-au aplicat amenzi în sumă de  28.710 lei. Dintre acestea, 91 de sancţiuni au fost aplicate pentru conducerea autoturismelor pe drumurile publice cu o viteza mai mare decât cea legală. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 9 permise,  dintre care 8 pentru viteză neregulamentară.

Doi conducători auto au fost depistați circulând cu viteze de peste 110 km/h:

  • Iosif, în vârstă de 18 ani, din Craiova, a fost depistat de către poliţişti conducând un autoturism pe str. Decebal, din municipiu, cu o viteza de 112 km/h.
  • Daniel, 33 ani, din Filiaşi, a condus un autovehicul pe Calea Severinului din Craiova, cu viteza de 113 km/h.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional de către oamenii legii, totodată, fiindu-le reţinute permisele în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.