28 de unităţi BCR din întreaga ţară vor deveni cashless

0
148

Banca Comercială Română continuă în forţă procesul de modernizare a sucursalelor bancare. Banca va investi 50 de milioane de euro până în 2020 în reţeaua teritorială de unităţi şi în acest context 28 de unităţi BCR din întreaga ţară vor deveni cashless, alte 58 vor fi complet optimizate, iar banca va deschide încă 7 noi agenţii.

        Procesul de modernizare a reţelei de unităţi BCR marchează la 4 ianuarie 2018 o nouă fază, odată cu transformarea a 28 de sucursale bancare din întreaga ţară în filiale de tip cashless, complet funcţionale începând chiar cu prima zi lucrătoare a noului an.

        Reţeaua BCR va dispune, astfel, de 41 de sucursale cashless, iar numărul acestora va creşte până la 125 pe parcursul anului 2018. Totodată, BCR va deschide, în acest an, 7 sucursale noi de tip Centru de Dialog Financiar, iar alte 58 vor fi modernizate, în baza unei investiţii totale de peste 50 de milioane de euro în următorii doi ani. “ Întreaga arhitectură a noilor sucursale BCR, inclusiv conceptul de agentii cashless, a fost dezvoltată ţinând cont de propunerile venite din partea clienţilor noştri şi în strânsă legătură cu strategia de dezvoltare a Grupului Erste. Prin migrarea completă a operaţiunilor curente în numerar înspre maşinile electronice multifuncţionale, vom putea oferi, în primul rând, o noua experienţă în cadrul agenţiilor cashless. Putem vorbi despre un dialog financiar mult mai apropiat, mai deschis, dedicat fiecărui client, în care premisa discuţiilor pleacă de la nevoi, obiective personale şi profesionale. Faptul că BCR a investit în cea mai mare reţea din România de automate de retrageri de numerar şi plăţi, peste 2.500 de maşini, oferind încă din 2015 gratuitate persoanelor fizice care utilizează retragerile de numerar la echipamentele automate, ne conferă azi posibilitatea de a face un pas important în ceea ce înseamnă procesul de deservire al clienţilor…”, a declarat Dana Demetrian, vicepreşedinte Retail & Private Banking BCR.

***

        În fiecare dintre cele 33 de unităţi BCR cashless, clienţii vor putea derula operaţiuni bancare curente graţie celor două tipuri de echipamente de ultimă generaţie instalate:

  • MFM – Maşini Multifuncţionale care permit o gamă largă de operaţiuni
  • APT – Ghişeu Automat BCR (APT) destinat persoanelor fizice, prin intermediul căruia se pot efectua depuneri de numerar şi plăţi facturi.