Petev anunţă schimbări în echipă la meciul cu Farul

0
361

În ultima etapă a grupelor Cupei României, Universitatea Craiova întâlneşte Farul Constanţa, marţi, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. Oltenii au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificarea în sferturile de finală, în timp ce campioana nu mai are şanse de a merge mai departe. Antrenorul Universităţii Craiova, bulgarul Ivaylo Petev, a anunţat că va face schimbări în formula de start, urmând a oferi şansa de a juca şi fotbaliştilor care au avut mai puţine minute în ultima perioadă.

„Avem aşteptări mari şi de la acest meci, ca şi de la celelalte. Dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să câştigăm cu Farul, depinde de noi calificarea, trebuie să ieşim pe teren motivaţi şi să căutăm victoria. Toată ziua m-am ocupat de studierea adversarului, Gică Hagi este o persoană pe care o respect foarte mult, este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României din toate timpurile şi va fi o plăcere să mă întâlnesc cu el. Avem o singură problemă de lot în ultima perioadă, care a apărut înainte de meciul cu CFR, cea a lui Lyes Houri. Este logic să facem schimbări în echipă, jucătorii care au evoluat mai puţin vor primi şansa lor de a arăta ce pot. Sper să fie mai mulţi spectatori ca la ultimul meci, cu CFR, când a fost o experienţă emoţională plăcută şi din partea noastră vom face tot posibilul de a da totul pe teren pentru a-i mulţumi” a declarat Ivaylo Petev.

Portarul Universităţii Craiova, Laurenţiu Popescu, a prefaţat şi el duelul cu Farul:

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, chiar dacă Farul nu mai are şanse de calificare, trebuie să fim concentraţi şi să obţinem victoria. E clar că Farul nu mai e aceeaşi echipă ca în sezonul trecut, dar au şi acum jucători foarte buni şi mereu joacă fotbal de calitate. Atmosfera de la noi din lot este foarte bună, după ce am obţinut trei victorii foarte importante”.