Craiova: Avansări în grad la ISU Dolj

0
268

Cu ocazia revistei de front din data de 04.12.2017, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judetului Dolj, a avut loc şi festivitatea organizată cu prilejul  înaintării în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim a unui număr de 2 ofiţeri, 1 maistru militar şi 5  subofiţeri.

Activitatea a debutat cu ridicarea Drapelului pe catarg şi intonarea Imnului Naţional, în prezenţa întregului personal, iar după primirea onorului şi a raportului, inspectorul-şef al ISU Dolj, colonel Florea  Constantin a dat citire ordinelor de înaintare în grad şi a felicitat cadrele militare pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu şi misiunile încredinţate.

De asemenea, cu ocazia acestei activităţi, Plt. adj. şef Oagănă Florin a primit disticţia onorifică, pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredinţate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în activitatea desfăşurată, iar Plt. adj. şef (rez.) Opriţa Marian, pentru acţiunile de promvare a imaginii instituţiei noastre, a primit Emblema de merit ”Rezervist de onoare cls. a III – a”.