Universitatea Craiova a fost eliminată de Steaua în sferturile Cupei

1
183

Universitatea Craiova a pierdut meciul din sferturile de finală ale Cupei României cu Steaua, scor 0-1, printr-un gol marcat de Rusescu din penalty în minutul 73. Arbitrul Alexandru Tudor a dictat lovitura de pedeapsă după o intervenţie a lui Bălgrădean la Râpă, deciziei contestată vehement de tot staff-ul Craiovei.

La meci au asistat 25.000 de spectatori, partida jucându-se cu casa închisă. Lovitura se start a fost dată de Ilie Balaci, iar Andrei Păunescu a cântat imnul “Cântec pentru Oltenia” la ultimul meci disputat pe “Ion Oblemenco” înainte de demolare.

Universitatea Craiova a jucat în formula: Bălgrădean – Târnăcop, Izvoranu, Frăsinescu, Vătăjelu – Mateiu, Madson (Sin ’83), Brandan – Băluţă (Herghelegiu ’46), Bawab, Ferfelea (Cârstea ’74).

Pentru Steaua au jucat: Cojocaru – Râpă, Luchin, Papp, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Stanciu, Neagu (Sânmărtean ’63), Toşca (Chipciu ’46) – Rusescu (Ad. Popa ’78).

1 COMENTARIU

  1. oligofrenul asta nu e arbitru, e cel mai mare talhar din fotbalul romanesc! cu el si cu falsii ziaristi (corupti) mafia din fotbal isi aranjaza magariile. steaua a fost mai buna, dar victoria a fost a debilului mintal numit tudor.

Comments are closed.