Ecaterina Andronescu: Nu voi fi la moţiune, merg într-o delegaţie

0
225

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, că moţiunea de cenzură nu are foarte mari şanse de reuşită, adăugând că la dezbaterea acesteia ea nu va fi prezentă în Parlament deoarece pleacă într-o delegaţie.

“Personal, nu acord foarte mari şanse acestei moţiuni. Pentru ziua de alaltăieri, ar fi trebuit să existe o mobilizare suficient de mare, încât să pot să vă spun altceva decât v-am spus. Or de la 194 de prezenţe în sala de plen până la 233 distanţa e foarte mare. Al doilea aspect: din experienţa mea de parlamentar, v-aş spune că în general am constatat voturi mai puţine decât semnături. (…) Am citit moţiunea, este destul de superficială, m-aş fi aşteptat să aibă un alt conţinut, după discursurile pe care le-am auzit public, din păcate, moţiunea nu dovedeşte un conţinut suficient de important, încât să poată fi convingător şi pentru cei care n-ar avea pornirea să semneze moţiunea sau să o voteze”, a spus Andronescu la RFI.

Ea a adăugat că nu va participa la votul asupra moţiunii de cenzură care va avea loc joia viitoare pentru că pleacă într-o delegaţie.