O mamă îşi filmează băieţelul, iar în spatele lui apare alergând o bizară creatură mică, de nici 20 de centimetri!

0
345
[wposflv src=’https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2014/10/DUENDE-REAL-en-Santa-fe-Argentina-2014.flv’ previewimage=”https://cvlpress.ro/wp-content/uploads/video-play-button-305×205.png” title=”” autoplay=0]

Ce-aţi zice dacă v-aţi întâlni cu o fiinţă mică, sub forma unui om (ceva de genul 20-30 de centimetri) care să alerge prin casa sau apartamentul dvs? Nu-i aşa că v-aţi speria? Aşa s-a întâmplat şi cu autoarea acestui videoclip (o argentiniancă pe nume Silvia), care ar fi surprins în ianuarie 2011 o creatură pitică care alerga printr-o încăpere, atunci când femeia îşi filma bebeluşul. Conform Silviei, fiul ei, Benjamin, se juca şi discuta cu “cineva” pe hol. Familia a observat de mai multe ori acest comportament bizar al copilului, şi atunci a hotărât să-l filmeze când făcea acest lucru. În momentul filmării, în spatele băiatului apăru o creatură care începu să alerge extrem de repede, pentru a nu fi surprins de Silvia, dar, oricât de rapidă ar fi fost, prezenţa creaturii se observă. Sau poate fi un pitic jucăuş?

Se ţine cineva de farse şi a falsificat acest videoclip? Voi ce spuneţi? Un comentariu intersant de pe canalul YouTube, unde a apărut acest filmuleţ:

“Eu cred în aşa ceva. În urmă cu 3 sau 4 ani, am văzut ceva similar în dormitorul meu, în timp ce încercam să adorm. Eu dorm cu luminile aprinse, întrucât mi-e frică de întuneric. Fac asta pentru că simt că ceva mă atacă din întuneric. Am văzut un pitic, de mărimea unui gnom, ce avea culoarea gri. M-a speriat, întrucât era pe bufetul meu şi încerca să sară pe pat”.

Aşadar, şi altă lume mai crede în prezenţa unor asemenea creaturi… Poate că lumea e mai ciudată decât marea majoritate a noastră crede…

Sursa