Comisarul-șef Cristi Ciocoiu, noul adjunct al șefului IPJ Dolj

0
78

Comisarul-șef Cristinel Ciocoiu, șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, a fost împuternicit să ocupe, pe o perioadă de șase luni, funcția de adjunct al comandantului IPJ Dolj. Cristinel Ciocoiu se va ocupa de domeniul pe care îl stăpânește, poliția judiciară, comisarul-șef Nicușor Badea rămânând în continuare responsabil de ordinea publică.

La câteva luni după ce comisarul-șef Liviu Țiulescu s-a stins din viață, lăsând liber locul de adjunct al comandantului IPJ Dolj, s-a luat decizia numirii temporare a unui ofițer în această funcție: prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, începând cu data de 1 septembrie a.c., comisar-şef de poliţie Ciocoiu Cristinel a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu atribuții pe linie de poliție judiciară, a fost anunțul făcut de reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Comisarul șef Cristinel Ciocoiu, care va fi adjunct următoarele șase luni, are 46 de ani și 20 de ani de când lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. După primul an de poliție a ajuns la Serviciul de Investigații Criminale, în ultimii 9 ani fiind șeful acestui serviciu.