A intrat cu bicicleta într-un taxi

0
110

Un craiovean de 30 de ani a fost rănit, ieri după-amiază, într-un accident petrecut pe Calea Bucureşti, în dreptul Facultăţii de Mecanică. Bărbatul a intrat cu bicicleta pe care o conducea într-un taxi, în urma impactului fiind proiectat cu capul în luneta maşinii.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că, ieri după-amiază, Mihai Oprea, de 30 de ani, din Craiova, în timp ce circula pe Calea Bucureşti, din municipiu, către centru, în zona Facultăţii de Mecanică, nu a observat că a oprit în faţa sa un taxi, la volanul căruia se afla Constantin Nedea, de 39 de ani, din Craiova, a intrat în el, din impact fiind proiectat în luneta maşinii, pe care a spart-o.

Biciclistul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, întrucât s-a rănit la cap, în urma investigaţiilor de specialitate stabilindu-se că a scăpat cu leziuni uşoare, mai exact traumatism cranio-cerebral minor şi multiple plăgi în zona feţei şi scalpului, după cum ne-a declarat inspectorul principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Cercetările continuă în cauză.